Gratis verzenden bij een besteding van min. 45 euro.

Garantie en Retourneren

Retourneren

U heeft het recht om binnen een termijn van 14 dagen zonder opgave van redenen de producten te retourneren(ook wel herroepingstermijn genoemd). De herroepingstermijn verstrijkt 14 dagen na de dag waarop u of een door u aangewezen derde, die niet de vervoerder is, het product fysiek in bezit krijgt.

Voor alle artikelen die u bij ons koopt, geldt de wettelijke garantie. Dit betekent dat een artikel in goede staat moet verkeren en bij normaal gebruik naar behoren dient te functioneren. Wanneer u een artikel ontvangt waarbij dit niet het geval is, bieden we u zo snel mogelijk een passende oplossing. Retourzendingen worden alleen geaccepteerd als het in de zelfde staat alswel in dezelfde verpakking wordt verzonden.

 

Retourverzending

Voor uw retour verzending gebruikt u het volgende adres:

Musthaves by Nilah Mae
C. van Maasdijkstraat 67
3555 VM Utrecht

Wilt u het volgende meesturen?
– een kopie van de factuur/pakbon
– het product dat u retour stuurt
– de reden van uw retourzending (optioneel), dit helpt ons om onze dienstverlening te verbeteren.

Retourzendingen zijn voor eigen risico. Dit houdt in dat Musthaves by Nilah Mae niet aansprakelijk is voor het zoek raken of voor beschadiging van retour gestuurde artikelen.

Om het herroepingsrecht uit te oefenen, moet u ons (bijvoorbeeld schriftelijk, per post of e-mail) op de hoogte stellen welke producten u wilt retourneren. U dient deze mededeling te verzenden voordat de herroepingstermijn is verstreken. Anders is het niet meer mogelijk om de producten te retourneren.

 

Afhandeling
Zodra wij uw retourzending hebben ontvangen gaan wij over tot de verwerking. De retourafhandeling doen wij binnen 14 dagen nadat wij uw retourzending hebben ontvangen. Afhankelijk van de reden om een product retour te sturen, kan deze bestaan uit:
– een vervangend exemplaar toezenden;
– het factuurbedrag (inclusief verzendkosten heenzending) of de prijs van het product terugstorten. Dit zullen wij doen binnen een termijn van 14 dagen.
Redenen voor retourneren :
Redenen om een product retour te sturen:

– het is beschadigd;
– u heeft het niet besteld;
– u heeft het verkeerde besteld;
– het voldoet niet aan uw verwachting (het zogenaamde herroepingsrecht).

 

Verzendingen
Wij verzenden uw bestelling via PostNL. De verzendkosten worden automatisch berekend tijdens de bestelprocedure. Uw bestelling wordt netjes verpakt. BabyMusthaves is niet aansprakelijk voor verlies of beschadigingen van leveringen via PostNL. U kunt uw pakket eventueel aangetekend laten verzenden. De extra kosten hiervoor bedragen € 8,05. Dit dient u bij het plaatsen van de bestelling in het opmerkingen veld kenbaar te maken.

Levertijd
Zodra de betaling op onze bankrekening is bijgeschreven wordt de bestelling binnen 3 werkdagen op het postkantoor afgegeven.

Levertijd tijdens de vakanties
Tijdens de vakanties hanteren wij een levertijd van maximaal 7 werkdagen. Hieronder een overzicht van de vakanties:

nog geen data bekend

Verzendkosten
Wij hanteren de tarieven van PostNL.
De verzendkosten zijn inclusief verpakkings- en administratiekosten!

Updating…
  • Geen producten in je winkelwagen.